شکلات شیری روشن یک غذای کامل در آلمان است

اگر شما یک طرفدار جدی شکلات هستید، ممکن است شکلات شیری روشن را طرد شده از این دسته بدانید. در مقایسه با طعم غنی و تلخ شکلات تلخ یا طعم خامه ای و نرم شکلات سفید، شکلات شیری آنقدرها هم شکلاتی به نظر نمی رسد.

همچنین عنصر ستاره ای در کوکی های ماکادامیا، بلوندی های چوب شور شکلاتی شیری و پوست نعناع فلفلی شکلات شیری است.

حتی می توانید از شکلات شیری در ترکیب با انواع دیگر شکلات استفاده کنید تا تعادل کاملی در دسرهای شکلاتی مورد علاقه خود ایجاد کنید.

شکلات شیری اولین بار در سال 1936 توسط نستله معرفی شد، شکلات شیری یک پدیده نسبتاً جدید است.

این شیرینی برای شکلات تخته ای، کلوچه، کیک و سایر دسرهای خوش طعم استفاده می شود.

و در حالی که شکلات شیری ممکن است در سال های قبل وجود داشته باشد، اولین بار به عنوان راهی برای استفاده از پودر شیر باقیمانده پس از جنگ جهانی اول تولید انبوه شد.

شکلات

شکلات شیری از شکر، شیر و کره کاکائو درست می شود. درست مانند سایر شکلات ها، شکلات سفید با دانه های کاکائو شروع می شود.

در طی فرآیند تصفیه، دانه ها خرد شده، آسیاب می شوند و به کره کاکائو و نوک شکلات جدا می شوند.

شیر و شکلات های تلخ حاوی نوک هستند، اما شکلات سفید فقط کره کاکائو دارد. مواد دیگری مانند شکر و شیر برای غنا و طعم بیشتر به آن اضافه می شود.

برخلاف آنچه ممکن است شنیده باشید، شکلات شیری در واقع نوعی شکلات است.

مطمئنا، ممکن است ظاهر یا طعم شکلاتی نداشته باشد، اما شکلات شیری حاوی کره کاکائو است، که کلید اثبات این است که شکلات شیری در نهایت شکلات واقعی است.

طبق گفته FDA، برای اینکه شکلات شیری واقعی در نظر گرفته شود، باید حداقل 20 درصد کره کاکائو داشته باشد.

هنگام خرید شکلات شیری در فروشگاه، بسته بندی و مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا مطمئن شوید که شکلات شیری واقعی و باکیفیت دریافت می کنید.