گوشت شترمرغ لطیف یک محصول رژیمی است که مزیت اصلی آن این است که کم کالری بودن آن حاوی مقدار زیادی پروتئین با ارزش است که به طور کامل توسط بدن انسان جذب می شود.
گوشت شترمرغ اصفهان میزان کلسترول پایینی دارد. سرشار از ویتامین های B، PP و E، و همچنین مواد معدنی – سدیم، سلنیوم، روی، منیزیم، فسفر، کلسیم و غیره است.
محصولی ایده آل برای کسانی که مراقب وزن و سلامتی خود هستند و همچنین رژیم غذایی متنوعی را دوست دارند. رنگ گوشت شترمرغ یک رنگ قرمز تیره است.
مانند گوشت گاو، عملا هیچ لایه چربی وجود ندارد در فیله ماهی فقط 1.2٪ است. طعم آن کمی شبیه گوشت گوساله است، اما طعم غیرعادی خود را بر خلاف هر طعم دیگری دارد.
در فروش اغلب می توانید فیله ران را پیدا کنید، اما در مزرعه شترمرغ به شما پیشنهاد می شود قطعات و قلوه های انتخابی خود را خریداری کنید تازه و سازگار با محیط زیست.
آسیب می تواند ناشی از آماده سازی نامناسب و استفاده از چاشنی ها یا سس های بسیار داغ باشد. در میان موارد منع مصرف، موارد زیر در نظر گرفته می شود.
گوشت شترمرغ متعلق به محصولات آلرژی زا نیست، اما مبتلایان به آلرژی همچنان باید مراقب باشند. شما نمی توانید گوشت خام بخورید، هیچ منع مصرف دیگری وجود ندارد.
گوشت شترمرغ دارای رنگ های مختلف قرمز است. یکی از غذاهای لذیذ است و در بسیاری از رستوران ها سرو می شود. گوشت شترمرغ طعم نرم و لطیفی دارد که کمی شبیه گوشت گوساله است. اما اگر نادرست پخته شود، خشک و سفت می شود.
ساق و چوب طبل باکیفیت ترین مواد اولیه محسوب می شوند و 2/3 کل گوشت به دست آمده را تشکیل می دهند، زیرا ماهیچه های ساق شترمرغ توسعه یافته ترین هستند.
بیشتر غذاها از این قسمت تهیه می شوند. این گوشت برای استیک، استیک (با سس های پرتقال و خردل ریخته می شود)، کتلت، رست بیف، انترکوت، بیف استروگانف ایده آل است. برای اینکه ظروف تا حد امکان لطیف و آبدار شوند، باید در دمای بالا پخته شوند.
هیچکس نسبت به دیدن گوشت دودی و همچنین گوشت کبابی یا کبابی بی تفاوت نخواهد ماند. عاشقان عجیب و غریب کباب شترمرغ را رها نمی کنند.